english suomi  

Ylämaan Jalokivimessut 2017 

Ylämaan Jalokivikylässä 30.6-2.7.
 pe12-18, la ja su 10-18

Ylämaan kansainväliset jalokivi- ja mineraalimessujen kolmas päivä on loppumassa. Suomen vanhimpien ja suosituimpien alan messujen pääteemoina ovat olleet jalokivet, mineraalit, meteoriitit ja fossiilit sekä lukemattomat muut kiviesineet.

Messuilla on ollut tilaisuus kävijän omien jalokivien, korujen ja mineraalien maksuttomaan tunnistukseen (la & su), näytteilleasettajia on tullut ympäri maailmaa ja pöydät ovat olleet täpötäynnä kauniita jalokiviä ja kivialan tuotteita! 
Seuraavat messut 29.6. -  1.7.2018!

 

Lisää messuista voit lukea Jalokivimessut -sivuiltamme.

VARAA NYT RYHMÄLLESI KÄYNTISI KEVÄÄN JA KESÄN JALOKIVIKIERROKSELLE SPEKTROLIITTILOUHOKSELLE!

Suuntaa oma tai ryhmäsi käynti todelliselle aarteenetsintäretkelle Ylämaan jalokivilouhokselle, jossa voit tutustua omin käsin kansalliseen jalokiveemme spektroliittiin jalokivialueella, joka muodostaa myös eräänlaisen suositun Geomatkailukohteen. Saat poimia jalokivilouhokselta mukaasi oman ja aidon, kauniissa väreissä loistavan spektroliitti-jalokivesi. Näet myös halutessasi graniittilouhokset, joista suomalainen kivi lähtee spektroliitin tavoin kaikkialle maailmaan. Järjestämme kierroksia ja louhoskäyntejä edullisesti kaiken kokoisille ryhmille. Halutessasi voit käydä lisäksi Salpa-aseman puolustuslinjalla, josta spektroliitti aikoinaan löytyi. Matkan aikana saat runsaasti tietoa uskomattomasta jalokivien ja graniittien maailmasta!

Myös opastetut valmiskäynnit alkavat jälleen kseäkuun alussa, tule ja liity mukaan, lähtö päivittäin Ylämaan jalokivimuseo, Kivikyläntie 19, Jalokivikylä, kesto noin 1 tunti. Tiedustelut puh. 0400 391590.

Lisää tietoja jalokivikierros-sivulla.

JALOKIVIMUSEO AVOINNA JÄLLEEN KESÄKUUN ALUSTA

Sinulla on tilaisuus tutustua uusittuun jalokivimuseoon, jonka lattia on päällystetty kauniillla luonnonkivilaatoilla. Luonnonkivilattia on nyt näyttelynä osa museota, jossa näet jalokivien koko kauniiden maailman. Lapsille on tarjolla ikiaikaisen suosion saanut aarrekivien etsiminen hiekkalaatikosta. Lisää tietoja jalokivimuseo-sivulta.

Ylämaa - kauniiden kivien maa!

Jalokivimuseo on avoinna kesäaikaan 1.6. - 29.8.2017 klo 12-15 sekä muina aikoina tilauksesta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan näillä sivuilla..

Tiedustelut ja varaukset:

Esko Hämäläinen, Ylämaan jalokivimuseoyhdistys ry, puheenjohtaja, Jalokivimessujen ja Jalokivimuseon johtaja, jalokivikierroksen vastaava
puh. 0400 391590  eskohamalainen@hotmail.com

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ylämaanjalokivimuseo /
Ylämaan jalokivimuseoyhdistys ry
Osoite: Ylämaan jalokivikylä, Kivikyläntie 19, 54410 Ylämaa (Lappeenranta)
Navigointi: Kivikyläntie 19, 54410 Ylämaa
Puh. +358 400 391 590 Jalokivimuseon ja jalokivikierroksen varaukset (ympäri vuoden)
 
 
 
 
Näytä suurempi kartta Tästä